SuppleMention.nl

Click here to edit subtitle

Testimonials

Yannick Greiner - topsporter (o.a deelnemer aan Olympische Spelen in Sochi 2014 - bobsleeën)

"In de aanloop naar de Olympische Spelen in Sochi, liep ik als atleet tegen een aantal blokkades aan. Eén daarvan was dat ik de juiste aansturing van mijn lichaam miste op het moment dat er veel mentale druk op kwam te staan. Ik kon de processen in mijn hoofd niet juist controleren en dit zorgde voor slechte prestaties. Tijdens de eerste selectieronde richting de Spelen had ik zo’n moment en zakte de wereld voor even weg onder mijn voeten. Ongeloof na al die inspanningen en dit ook nog terwijl ik fysiek nooit beter was dan dat moment. 


Supplemention therapeut Erik van Putten, onze voormalige bondsfysio, vertelde mij ook dat hij dit niet aan zag komen. Na mijn verhaal uitgelegd te hebben vertelde hij over zijn studie naar de “neurotransmitters”. Daarmee ook wat voor invloed deze hebben, als hiervan niet de juiste verhoudingen in het lichaam aanwezig zijn. Het was dus tijd om dit te onderzoeken.


Door een gesprek, een vragenlijst en een uitleg verder kwamen we tot de conclusie dat ik inderdaad niet de juiste verhouding van neurotransmitters in mijn lichaam had. Ergens raar voor mijn gevoel, omdat ik dacht 'on top of my game' te zijn, maar eigenlijk vooral heel fijn! Er kan dus iets aan gedaan worden. Ik had op dat moment nog zeven weken voordat mijn tweede selectiemoment plaats zou vinden en dus genoeg tijd om de neurotransmitterverhoudingen op orde te brengen. Door middel van verschillende suppletie en tips die ik meekreeg van Supplemention kon ik hier goed aan werken en merkte ik vrij snel verbetering. Ik had gelukkig nog een aantal wedstrijden voor mijn tweede selectiemoment, zodat ik dit ongedwongen kon proberen. 


Daar stond ik weer, de doorslaggevende selectie, zeven weken nadat ik de aardbodem onder mijn voeten zag verdwijnen bij de eerste test. Wat een wereld van verschil hoe ik hier nu op dezelfde baan stond. Ik wist dat ik goed was, maar dit keer had ik geen twijfels, ik kon op heel mijn fysiek vertrouwen en aanspraak maken op dat wat ik nodig had. Deze bevestiging kreeg ik dan ook na mijn eerste poging, een persoonlijk record! Wauw! Ook poging twee en drie waren nog nooit zo goed geweest en het kon niet meer missen, ik ga naar de Olympische Spelen!


De bewustwording van het feit dat je als topsporter niet alles zelf in de hand hebt, is heel belangrijk! Juist die dingen in je onderbewuste hebben ervoor gezorgd dat ik toegang had tot de volle capaciteiten van mijn kunnen."


Robert Roeloffs, bokstrainer, fysiek coach.

"Ik ben Robert Roeloffs, van beroep ben ik boks- en personal trainer. Zeker het boksgedeelte van mijn lessen zijn redelijk zwaar, omdat er veel wordt meegebokst met de klant. Een halfjaar geleden had ik te kampen met vermoeidheid en een laag energiepeil. Op advies van Supplemention heb ik een neurotransmitterprofielbepaling ingevuld, uit deze test kwam naar voren dat bepaalde waarden niet in orde waren. Supplemention heeft mij vervolgens een paar voedingssupplementen voor geschreven. Na een paar weken voelde ik mij een stuk beter in mijn vel zitten. Vervolgens heb ik de neurotransmitterprofielbepaling na zes weken opnieuw ingevuld, daaruit bleek dat de waarden iets beter waren geworden, hierdoor ben ik iets minder supplementen gaan gebruiken. Bij de laatste test bleek dat de waarden weer in orde waren en ik gebruik alleen nog magnesium als supplement.


Ik voel me weer energiek als tevoren!!!"


Suzanne Williams, topsporter - (Atletiek, hordenlopen, o.a. deelneemster WK Junioren in Barcelona)

"Niet lekker in mijn vel, gestresst en prestaties waar je niet blij van wordt. Dit is hoe ik mij als topsporter in een seizoen van een paar maanden heb gevoeld. Mijn zin om naar de atletiekbaan te gaan werd steeds minder. Na dat ik twee jaar lang vrij onbevangen wedstrijden had gedaan met groot succes kwam er een jaar waar dit ineens niet meer vanzelf ging. Geen idee waar het vandaan kwam, maar het liep niet meer. Ik voelde me in mijn vrije tijd prima, maar zodra ik weer moest gaan sporten en presteren had ik daar totaal geen zin in. Niemand kon mij helpen, tot dat mijn coach mij wees op Supplemention.
Erik kende ik al een beetje, omdat hij mee was geweest als fysio bij het Wereld Junioren Kampioenschappen in Barcelona waar ik aan deelnam. Mijn coach, die inmiddels het spoor bijster was en mij op alle manieren heeft geprobeerd te helpen om mijn plezier terug te vinden, zag dit als een mogelijke manier om mij te helpen.
Bij Supplemention heb ik verschillende testjes gedaan waaruit bleek dat ik tegen overtraind aan zat. Dit kwam door dat bepaalde neuro- transmitters in mijn hersenen te veel of juist te weinig werden aangemaakt. De reden hiervan kan stress zijn. Dit had ik nog al, na twee jaar super presteren en het gevoel hebben dat je je moet bewijzen en veel drukte met school.
Supplemention schreef mij een soort ‘kuur’ voor. Ik kreeg supplementen van lichaamseigen stoffen om de neurotransmitters in mij hersenen weer op orde te krijgen zodat ik mij beter ging voelen. Na het nemen van deze supplementen en weken rust ben ik weer bijna zo goed als de oude! Ik heb weer zin om te trainen en heb mijn plezier weer terug gevonden. 

Ik ben Supplemention erg dankbaar en zou het dan ook zeker aanraden om ook te doen!

Suzanne Williams"

Roderic Bratianu, Tennis leraar, tennis coach, Ex-tennis prof

"Als tenniscoach moet ik vaak op de toppen van mijn kunnen presteren. Leren en groeien zijn zaken waar ik me dagelijks mee bezig hou. Dat vraag ik ook van mijn topsporters. Dankzij Supplemention heeft 'de toppen van mijn kunnen’ een nieuwe dimensie gekregen. Een zeer accurate diagnose en een simpel en duidelijk behandelplan maken voor mij nu dagelijks het verschil. Ik kan met meer focus en energie mijn werk doen. En, minstens zo belangrijk, ik kom makkelijker tot rust op momenten dat ik het nodig heb.

Ik ben enorm dankbaar met dit ontbrekende stukje van de puzzel, en ik kan het iedereen aanraden!"