SuppleMention.nl

Click here to edit subtitle

Drs. Jefke Vink

Jefke Vink is Psycholoog NIP, therapeut PNEI, Coach NLP en trainer. Vanaf 1998 is zij werkzaam in het bedrijfsleven, zowel in profit als non-profit. Ze heeft in veel bedrijven gewerkt. O.a. in de farmacie, de re-integratie en ARBO branche, scholingsinstanties, zorgsector, ICT, MKB en de universitaire wereld. Tevens heeft ze veel aanvullende opleidingen gedaan, waaronder: Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), systemisch werken en familie- en organisatieopstellingen. Ze is gecertificeerd in Waarden Management Assessment. Deze stroming is gericht op resultaten, gedrag en drijfveren van individuen en teams. Dit gebeurt via, de voor velen bekende, kleurenprofielen. 


Sinds 2004 is ze eigenaar en oprichter van Mental Motion. In eerste instantie was ze gericht op gedragsverandering van mensen in relatie tot hun leef- en werkomgeving. Dit vanuit de visie dat de mens en zijn omgeving een sterke invloed op elkaar hebben. Door al haar ervaring weet Jefke dat iemand die wil veranderen dit niet altijd kan. Verstoorde interne biochemie kan er voor zorgen dat dit niet lukt, hoe graag je dit ook wilt. Het op orde brengen van deze interne biochemie is vaak voorwaarde om op mentaal gebied iets met coaching en/of psychologie te bereiken. Vooralsnog is dit een onderbelicht gebied. Hier maakt zij het verschil met de meeste psychologen en/of coaches, met betere resultaten als gevolg.

Erik van Putten

Erik is (Sport)Fysiotherapeut, Manueel therapeut, therapeut PNEI. Hij richtte in 1996 z’n eigen, zeer florerende, praktijk op. Hij is actief geweest binnen verschillende sportbonden en hierdoor uitgezonden naar verschillende EK’s, WK’s en de Olympische spelen van 2010 in het Canadese Vancouver. Binnen zijn werk als (Sport)Fysiotherapeut en Manueel therapeut staat het normaliseren van de functie van het zenuwstelsel voorop. Deze aanpak is uniek en zeer succesvol. Topsporters komen vanuit alle uithoeken van Nederland en zelfs uit het buitenland naar hem toe. Door het werk binnen de topsport weet Erik wat de uitwerking van presteren en onder constante druk is op het lichaam, maar ook op de geest. Naast topsporters behandeld hij met succes veel mensen met chronische onbegrepen klachten. Daar waar nodig geeft hij naast de fysio- en manuele therapie ook advies over supplementen en lifestyle om het zenuwstelsel en daarmee de totale mens weer te reguleren.